Men's Training Camp 2015

Schedule of Events

Scheudie of Livents			
Time	Duratio		Support Function
WEDNESDAY 17 th JUNE			
2:00pm		Start Arriving at Camp - Unpack and Start Dinner	
3:00pm	2:30 hr	▲	
5:30pm	1:30 hr	Dinner (Cheeseburgers & Chips)	
7:00pm	1 hr	Settle In	
8:00pm		1 st Session – We Need Elijahs	Craig Ledbetter
9:30pm	2 hr	Fellowship Time Snack (Tea, Coffee, pie, ice-cre	am)
11:30am	8:00hrs	Sleep	
THURSDA			
7:30am	1:15 hr	Wake-Up and Shower	Prepare Breakfast
8:30am	1:30 hr	Prayer Breakfast (Scrambled Eggs, Porridge, etc.	c.) - Men's Pray Grps
10:00am	30 min	Break	
10:30am	1:30 hr	2 nd Session – Preparing Elijahs	Dan Eberly
12:00pm	1 hr	Lunch (Soup & Sandwiches, etc.)	
1:00pm	4 hrs	Hiking, Hill Walking, and Sports	Prepare Dinner
5.00pm	1:45 hr	Dinner (Baked Ziti, Salad, Garlic Bread, etc.)	
6:45pm	1:15 hr	3rd Session – The Strengths of Elijah	Declan Flanagan
8:00pm	1:15 hr	Dessert, Tea and Coffee - Free Time	
9:15pm	1:30 hr	4 th Session – Facing the Giants	David O'Gorman
10:45pm	1:15 hr	Bonfire	
12:00am	7:30hrs	Sleep	
FRIDAY 19 TH			
7:30am	1:15 hr	Wake-Up and Shower	Prepare Breakfast
8:45am	30 min	Quiet Time Devotions	
9:15am	1 hr	Breakfast (Eggs, Beans, Sausage, Cereal, etc.)	
10:15am	1:15 hr	5 th Session – Turning a Man's Heart	Craig Ledbetter
11.30am	30 min	Break	Prepare Lunch
12:00pm	45 min	Lunch (Hot Dogs, Chips, Soup, etc.)	-
12:45pm	5 hr	Hiking, Hill Walking, and Sports	
5:45pm	1:15 hr	Dinner (BBQ Chicken, Mixed Veg, Salad, Rice, Po	otatoes, etc.)
7:00pm	1:15 hr	6 th Session – Elijah's Biggest Battle	Stuart Harvey
8:15pm	45min	Dessert, Tea and Coffee - Free Time	
9:00pm	1:30 hr	7 th Session – Passing the Mantle	Layton Kelly
10:30pm	1 hr	Pop-Corn Preaching!	
12:00am	7:30hrs	Sleep	
SATURDAY 20 TH			
7:30am	1 hr	Wake-Up and Shower	Prepare Breakfast
8:30am	1 hr	Breakfast (Porridge, Cereal, etc.)	
9:30am	1 hr	8th Session – How I Want to Leave This World	Philip Tharp
10:30am	1:30 hr	Pack-up and clean-up	
12:00pm	30min	Lunch (Sandwiches, Crisps, etc.)	
12:30pm		Leave for Home	
L			