## **Men's Camp 2011 - Schedule of Events**

Time		on Main Function	<b>Support Function</b>					
WEDNE	SDAY 2	7 <sup>TH</sup> APRIL						
3:00pm		Arrive at Camp - Unpack and Start Dinner						
3:00pm	3 hrs	Sports Time	Clean-up					
6:00pm	1:30 hr	Dinner (Burgers & Chips)						
7:30pm	1:30 hr	1 <sup>st</sup> Session – Introduction	<ul> <li>Craig Ledbetter</li> </ul>					
9:00pm	1 hr	Snack (Tea, Coffee, Sandwiches)						
10:00pm	1:30 hr	2 <sup>nd</sup> Session – Having a Change of Heart	– Dan Pero					
11:30pm	1 hr	<b>Fellowship Time</b>						
12:30am	7:00hrs	Sleep						
THURSDAY 28 <sup>TH</sup> APRIL								
7:30am	1 hr	Wake-Up and Shower	Prepare Breakfast					
		Quiet Time Devotions	•					
9:15am	1:45min	Prayer Breakfast - Men's Prayer Groups (	Cereal)					
11:00am								
11:30am	1:15 hr	3 <sup>rd</sup> Session – Being a Man's Friend	- Jerome Pittman					
12:45pm								
1:30pm	4 hr	Hiking and Hill Walking and Sports	Prepare Dinner					
-		Dinner (Spaghetti, Garlic Bread)	•					
6:30pm	45 min	Worksheet: Thoughts on a Man's Anger	<ul> <li>Craig Ledbetter</li> </ul>					
		4 <sup>th</sup> Session – Handling Conflicts	- Travis Snode					
-		Dessert, Tea and Coffee - Sports Time (Ou	tdoor)					
		5 <sup>th</sup> Session – Becoming a Man's Man						
-		<b>Bonfire and Group Prayer Time</b>	<u> </u>					
12:00am								
FRIDAY 29 <sup>TH</sup> APRIL								
		Wake-Up and Shower	Prepare Breakfast					
8:30am	45min	Quiet Time Devotions	1					
9:15am	45min	Breakfast (Eggs, Sausage, and Cereal)						
10:00am	1:15 hr	41	<ul><li>Dan Eberly</li></ul>					
11.15am	30 min	Break	·					
11:45pm	1 hr	Lunch						
12:45pm		7 <sup>th</sup> - Married – Leading Your Home	- Gene McKinley					
12:45pm		7 <sup>th</sup> - Single – Developing Your Leadership						
12:45pm	1 hr	7 <sup>th</sup> - Young – Designed to Lead	- Keith Hamilton					
1:45pm		Hiking and Hill Walking and Sports	Prepare Dinner					
6:00pm		Dinner (BBQ Steak and Chicken)						
7:30pm		8 <sup>th</sup> Session – There is Still a War On!	<ul> <li>Craig Ledbetter</li> </ul>					
9:00pm		Dessert, Tea and Coffee - Sports Time (Ou	9					
-	75HIII	<b>Pop-Corn Preaching</b> (men preaching for 5 mins each)						
9:45pm								
9:45pm 11:15pm	1:30 hr							

```
SATURDAY 30<sup>TH</sup> APRIL
7:30am
         45min
                 Wake-up, Read Bible & Take Showers
                                                           Prepare Breakfast
                 Breakfast (Eggs, Porridge and Cereal)
8:15am
         45min
         1:15 hrs 9<sup>th</sup> Session – Jonathan's Legacy
                                                            - Jim Voltenberg
9:00am
                  Testimony Time and Final Pop-Corn Preaching
10:15am 1 hr
                 Pack-up and clean-up
11:15am 1 hr
12:00pm 30min
                 Lunch (Sandwiches)
12:30pm
                  Final Clean-up, Leave for Home
```

Preaching/Teaching Session Planning							
Wed	7:30pm	1:30 hr	1st Session – Introduction	Craig Ledbetter			
Wed	10:00pm	1:30 hr	2nd Session – Having a Change of Heart	Dan Pero			
Thu	11:15am	1:15 hr	3 <sup>rd</sup> Session – Being a Man's Friend	Jerome Pittman			
Thu	6:30pm	45 min	Worksheet: A Man's Anger	Craig Ledbetter			
Thu	7:15pm	1:15 hr	4th Session – Handling Conflicts	Travis Snode			
Thu	9:30pm	1:30 hr	5th Session – Being a Man's Man	Declan Flanaghan			
Fri	10:00am	1:15 hr	6th Session – Yielding to God's Will	Dan Eberly			
Fri	12:30pm	1:15 hr	7 <sup>th</sup> - Married – Leading Your Home	Gene McKinley			
Fri	12:30pm	1:15 hr	7 <sup>th</sup> - Single – Developing Your Leadership	John Mahony			
Fri	12:30pm	1:15 hr	7 <sup>th</sup> - Young – Designed to Lead	<b>Keith Hamilton</b>			
Fri	7:30pm	1:30 hr	8th Session – There is Still a War On!	Craig Ledbetter			
Fri	9:45pm	1:30 hr	<b>Pop-Corn Preaching</b> (men preaching for 5 m	ins each)			
Sat	9:00am	1:15 hrs	9th Session – Jonathan's Legacy	Jim Voltenberg			
Sat	10:15am	1 hr	<b>Testimony Time and Final Pop-Corn Preac</b>	ching			