## Men's Retreat 2009 Schedule of Events



Time	Duration	Main Function	Support Function
THURSDAY 16 APRIL			
4:00pm		Arrive at Camp - Unpack and Start Dinner	
5:30pm	1 hour	Dinner (Spaghetti, Garlic Bread)	
6:30pm	30 min	Break, Sports Time	Clean-up
7:00pm	1:30 hour	1st Session – Intro to Joshua	– Craig Ledbetter
8:30pm	1 hour	Snack (Tea, Coffee, Sandwiches)	
9:30pm	1:30 hour	2nd Session – The Call of a Leader	– Jerome Pittman
11:00pm	1 hour	Fellowship Time	
12:00am	7:30hrs	Sleep	
FRIDAY 17 APRIL			
7:30am	1 hour	Wake-Up, Read Bible & Take Shower	Prepare Breakfast
8:30am	45min	Breakfast (Eggs, Sausage, and Cereal)	
9:15am	15min	Break	Clean-up
9:30am	1:15 hour	3rd Session – Joshua's Character	– Layton Kelly
10.45am	30 min	Break	
11:15am	1:15 hour	4th Session – Joshua's Training	– Dan Eberly
12:30pm	30 min	Prepare Bag Lunches	
1:00pm	4 hrs	Hiking and Hill Walking (and Beach)	Prepare Dinner
5:00pm	30min	Break	
5.30pm	1 hour	Dinner (Roast Chicken)	
6:00pm	45min	Worksheet -	-
6:45pm	30min	Dessert, Tea and Coffee	
7:15pm	1 hour	5th Session – Joshua's Faith	– Les Hill
8:15pm	1 hour	Sports Time (Outdoor)	
9:15pm	1 hour	Pop-Corn Preaching (men preaching for 5 mins	s each)
10:15pm	1:30 hour	Bonfire and Evening Quiet Time	
11:45pm	7:15hrs	Sleep	
SATURDAY 18 APRIL			
7:30am	45min	Wake-up, Read Bible & Take Showers	Prepare Breakfast
8:15am	45min	Breakfast (Eggs, Porridge and Cereal)	
9:00am	1:30 hrs	Final Session – Joshua's Worship	– Craig Ledbetter
10:30am	15 min	Break	
10:45am	30min	<b>Testimony Time and Final Pop-Corn Preaching</b>	ng
11:15am	1 hour	Pack-up and clean-up	
12:15pm	30min	Lunch (Sandwiches)	
12:45pm		Final Clean-up, Leave for Home	